Oppimateriaali

Robotiikan teoriaa
Robottien käyttöohjeita
Harjoituksia Youtube-kanavalla
RobotStudio
Robotstudio VR (Virtual reality)
Section
Empty section. Edit page to add content here.

Paljon mahdollisuuksia

Koulujen välisellä yhteistyöllä voidaan ottaa haltuun modernit robottiteknologiat kattavammin. Samalla opiskelusisällöt monipuolistuvat ja yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää ympäristöä simuloinnissa ja testauksessa.

Opetuksen tukena

Robottia käytetään myös opetuksen tukena simuloinnissa ja etäkäyttöharjoituksissa. Lisäksi järjestetään seminaareja ja tuotetaan verkko-oppimisympäristöön avointa materiaalia

Hyötyä yrityksille

Myöhemmin yritykset voivat hyödyntää oppimisympäristöä ja hankittua osaamista modernin robotiikan testausympäristönä ja henkilöstön koulutuksessa.

MORO-hankkeen tavoitteet

Hankkeen tavoitteena on nostaa nykyaikaisen robotiikan osaamistasoa kouluissa ja yrityksissä sekä madaltaa kynnystä uuden robottiteknologian käyttöönottoon.

Yhdessä tekemisen ja jakamisen kulttuuri on avainasemassa uusien tekniikoiden omaksumisessa ja käyttöönotossa ja mahdollistaa monipuolisemmat sisällöt kursseihin.

Sorry, no posts matched your criteria.

ESIMERKKI TOTEUTUKSIA

  • All

AJANKOHTAISTA

Viimeisimpiä kuulumisia MORO -hankkeesta.

  • Tämä on MoRo-hankkeen sivusto. UNDER CONSTRUCTION !!! Tämä täydentyy pikkuhiljaa kun aloitamme sisällön luomisen ja löydämme hyvän tekijän alustallemme!!

  • Sivusto on vielä työn alla ja tavoitteena on luoda tästä toimiva alusta hankkeen käyttöön ja myös jatkossa hyödylliseksi oppimisympäristöksi.

  • VAMKissa kehitetään modernin robotiikan osaamista Julkaistu 2016-06-29 10:26:42 EEST. Digitaalisaation, automaatisaation ja robotisaation merkitys kasvaa jokaisella tekniik

What our clients say about our work

789

Awarded house restoration projects

12

Awarded house restoration projects

983

Awarded house restoration projects

27

Awarded house restoration projects

Contact us now for a free quote on your project