SCHUNK Road Show Technobothniassa7.11.2016

SCHUNK Road Show Technobothniassa7.11.2016

SCHUNK Road Show 2016

Tänä vuonna “SCHUNK Road Show” vierailee Technobothnian tiloissa Vaasassa. Tuomme paikalle täyteen lastatun pakettiauton, noin 500 kg erilaisia, hieman räätälöityjäkin ratkaisuja, joita Saksassa on asiakkaillemme valmistettu.

Paikka: Technobothnia, Puuvillakuja 3, Vaasa
Aika: Maanantai, 7.11. klo. 9 – 15.

auto

Vierailun ajan paikalla kolme henkilöä SCHUNKilta. Käymme ohjatusti läpi kaikki demotuotteet alkaen klo 9 ja klo 13.
Ohjattuun tuotteiden läpikäyntiin menee noin 1 – 1,5 tuntia. Tämän jälkeen on mahdollisuus tutustua tuotteisiin vielä omatoimisesti sekä esittää tuotteisiin ja erilaisiin sovelluksiin liittyviä kysymyksiä.  Paikalla on kahvitarjoilu.

www.schunk-grippers

 

Tervetuloa!!!

No Comments

Post A Comment